Laagste prijsgarantie bij BouwmaterialenKopen.com

bouwmaterialenkopen

BouwmaterialenKopen.com garandeert u de laagste prijs. Dit betekent dat u bij ons altijd het voordeligst uit bent. Als u hetzelfde product ergens anders later goedkoper hebt gezien, dan zullen wij het prijsverschil aan u terugstorten. Of als u van tevoren aan ons kunt aantonen dat u het producten ergens anders goedkoper kan krijgen, dan zullen wij het product of de producten voor dezelfde prijs aan u leveren. Hiervoor dient u echter wel contact op te nemen met onze klantenservice hetzij telefonisch of via e-mail.

De laagste prijsgarantie geldt voor alle producten op de website. Dus voor alles van kalkzandstenen en metselstenen tot betonblokken en cellenbetonblokken. Voor al deze producten geldt een laagste prijsgarantie.

Voorwaarden Bouwmaterialen Kopen

Wanneer u binnen veertien dagen na aankoop hetzelfde product elders voor een lagere prijs kunt kopen, dan ontvangt u van BouwmaterialenKopen het prijsverschil retour, mits:

  • 1. het product nieuw, compleet en direct uit voorraad leverbaar is en het moet dus gaan om een eerste keuze product.
  • 2. het prijsverschil moet controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder. 
  • 3. het moet gaan om de totaalprijs inclusief verzendkosten, sommige partijen rekenen namelijk de prijs door in de verzendkosten. Wij garanderen dus de laagste totaalprijs.
  • 4. het product wordt aangeboden door een Nederlands bedrijf en niet door een particulier.
  • 5. uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden (bijvoorveeld op het terrein van toelating in Nederland, garantie en/of service), demomodellen, beschadigde producten, enzovoort.

Indien u voor aankoop ons kan aantonen dat het product elders en onder bovenstaande voorwaarden voordeliger kan worden aangeschaft, dan zal BouwmaterialenKopen.com het product voor dezelfde prijs aan u leveren.

Vragen over onze prijsgarantie

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor onze laagste prijsgarantie of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@bouwmaterialenkopen.com of door te bellen naar 085 - 401 2360. Wij zijn dagelijks tot 17:00 bereikbaar. U kunt eventueel ook gebruik maken van chat-service om in contact te komen met een van onze medewerkers.

Metselstenen.
Meer dan 40 soorten metselstenen waalformaat
zowel VB als HV.

Betonblokken.
Betonblokken in zowel A- als B-keuze.
Vanaf €0,16.

Kalkzandsteen.
Alle soorten kalkzandsteen, van lijmblokken
tot metselstenen.

Bestel hier je kalkzaansteen online

Cellenbeton.
In diverse maten te verkrijgen.
Vanaf €0,96.