Kuub zand nodig? Al vanaf €38,22 per Big-Bag

Op BouwmaterialenKopen.com vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bouwproject (groot of klein), van betonblokken, metselstenen of cellenbeton tot isolatie en ook natuurlijk zand. Wij hebben diverse soorten zand en grind in ons assortiment: metselzand, ophoogzand of voegzand.

de prijs van metselstenen

Elke dag bestellen bezoekers uit heel Nederland metselstenen, betonblokken, kalkzandstenen of cellenbetonblokken online bij ons.

De laagste prijsgarantie. Online kunt u geen goedkopere partij stenen kopen. Toch gevonden? Stuur ons dan de offerte en wij regelen het!

Snelle levering. Wij leveren gegarandeerd binnen 5 werkdagen. U krijgt direct het nummer van de chauffeur om de levering af te stemmen. Een levering kost €115 ex. voor heel Nederland.

Staffelkorting. Ook krijgt u korting als u meer bestelt, bij elk product is er een staffel. Hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting. De korting kan oplopen tot meer dan 10%!

Professionele klantenservice. Elke werkdag staan onze medewerkers met kennis van zaken voor u klaar. Cellenbetonblokken of kalkzandsteen? Onze medewerkers weten het.

Een kuub zand online kopen is veilig en niet moeilijk

Inmiddels hebben we al meer dan 15.000 klanten mogen verwelkomen in onze online shop en maar liefst 89% van deze online klant beveelt BouwmaterialenKopen.com aan. Onze webshop is zo ingericht dat het online bestellen zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Zo is ook een kuub zand bestellen een fluitje van een cent via onze webshop. U bestelt de gewenste hoeveelheid, dus hoeveel Big-Bags zand u wilt, en vervolgens plaats u dit in de winkelwagen. Wij rekenen €139 verzendkosten per bestelling, dit betekent dat u het beste alles voor uw project tegelijkertijd kunt bestellen via onze webshop. Alles wordt dan direct bij u op locatie (bijvoorbeeld bij u thuis) afgeleverd.

Naast dat wij het online kopen van bijvoorbeeld een kuub zand zo eenvoudig mogelijk hebben proberen te maken, is het bestellen zelf ook veilig. Onze webshop wordt elk jaar gekeurd door de Thuiswinkel Waarborg, zo houden wij onze shop zo veilig mogelijk. Daarnaast heeft u ook 100% zekerheid met de Thuiswinkel Waarborg. Zo kunt u met een gerust hart uw bestelling plaatsen.

Een kuub metselzand kopen

Metselzand wordt gebruikt voor het maken van metselmortel en wordt ook wel in sommige betonmortels gebruikt. Betonzand wordt op diverse plaatsen in Nederland en Duitsland gewonnen en in een zandclasseerinstallatie gezeefd op een fractie van 0 tot 3mm. Het is mogelijk om gebruik te maken van staffelkorting. Dit betekent dat wanneer u meer dan een kuub zand bestelt, u korting krijgt naarmate u meer bestelt. Als u dus veel zand tegelijkertijd bestelt, bent u goedkoper uit!

Een kuub beton (zand + grind) kopen

Een big-bag beton bevat een kunstmatig steenachtig materiaal, dat als bouwmateriaal wordt gebruikt. Het moderne beton in Nederland is samengesteld uit het bindmiddel cement en uit een of meer toeslagmaterialen zoals zand, grind of steenslag. Cement heeft de eigenschap dat het door toevoeging van water verhardt. Op BouwmaterialenKopen zult u alleen het zand en grind gemengd krijgen en zal het cement apart erbij moeten worden besteld.

Een kuub ophoogzand kopen

Ophoogzand is zand voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en andere oppervlakken. Aan de korrelgrootte en vorm worden vrijwel geen eisen gesteld en het wordt dan ook niet gezeefd. Ophoogzand is niet geschikt voor andere toepassingen dan ophoging/aanvulling. Ophoogzand is de meest voordelige zandsoort, dit komt doordat deze volgens het bouwstoffenbesluit meestal alleen geschikt is voor het ophogen of aanvullen.

Metselstenen.
Meer dan 40 soorten metselstenen waalformaat
zowel VB als HV.

Betonblokken.
Betonblokken in zowel A- als B-keuze.
Vanaf €0,16.

Kalkzandsteen.
Alle soorten kalkzandsteen, van lijmblokken
tot metselstenen.

Cellenbeton.
In diverse maten te verkrijgen.
Vanaf €0,96.