Kalkzandsteen metselsteen Amstelformaat 21,4x10,2x7,2cm

Koop hier online uw kalkzandsteen metselstenen Amstelformaat (21,4x10,2x7,2cm). Kalkzandsteen metselstenen zijn geschikt voor dragende en niet-dragende bij kleine uitbouwen. De stenen zijn gemakkelijk in de juiste maat te knippen en te verwerken. Daarbij zijn ze geschikt voor eenzijdig schoonwerk.

De kalkzandsteen metselstenen zijn online te bestellen per 864 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met metselcement in combinatie met metselzand of kunnen ze worden verwerkt met metselmortel. Om er zeker van te zijn dat u genoeg metselstenen heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.
€ 250,55 per 864 stuks
€ 0,29 per stuk

 


Ruim op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
  • Bezorgd op de stoep of op de werkplaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Verschillende producten in één keer in huis
  • Bespaar een rit naar de bouwmarkt
  • Vaste verzendkosten van € 149,95

Uitgebreide specificaties

Besteleenheid: per 864 stuks
L x b x h in cm: 21,4x10,2x7,2
Aantal stuks per m²: 54,4
Aantal kg specie per m2: ca. 9 kg cement / 27 kg zand
Druksterkte in N/mm2: CS20
Gewicht per besteleenheid: 2419,2 kg
Gewicht in kg: 2,8 kg (per stuk)
Kwaliteit: 1e keus
Levering: Per laag, zonder pallets

Productbeschrijving van Kalkzandsteen metselsteen Amstelformaat 21,4x10,2x7,2cm

Deze kalkzandsteen metselstenen 21,4x10,2x7,2cm kunt u gebruiken voor het metselen van dragende en niet-dragende binnenspouwbladen en wandconstructies. De metselstenen zijn daarbij geschikt voor kleinere verbouwingen of uitbreidingen, zoals garages en bergingen. Door het handzame formaat en het lichte gewicht is het makkelijk werken met deze stenen. Ook voor een renovatie of voor de ophoging van een fundering zijn metselstenen geschikt.

Kalkzandsteen

Kalkzandsteen is een natuurlijk product dat bestaat uit kalk, zand en water. Het is een veelzijdig product geschikt voor allerlei toepassingen. Na verloop van tijd kunnen de kalkzandsteen metselstenen wat uitzetten door bijvoorbeeld temperatuurverschillen. Dit is echter makkelijk te voorkomen door gebruik te maken van dilatatie. Door een dilatatievoeg zorgt u ervoor dat de kalkzandsteen goed zijn werk kan doen en de kans op scheuren afneemt.

Hoog draagvermogen

Kalkzandsteen metselstenen hebben een hoog draagvermogen en zijn daardoor geschikt voor allerlei constructies. De druksterkte is maar liefst CS20.

Makkelijk te verwerken

Door het kleine formaat en het lichte gewicht zijn deze kalkzandsteen metselstenen makkelijk te verwerken. Daarnaast zijn ze makkelijk op maat te hakken of te knippen. Metselstenen kunnen dus snel en arbeidsvriendelijk worden verwerkt.

Isolerende kenmerken

Het warmteaccumulerend vermogen van kalkzandsteen is erg goed. Hierdoor creëert u een aangenaam klimaat. In de zomer blijft het langer koel en ‘s winters zorgt kalkzandsteen ervoor dat de warmte langer binnen blijft. Daarnaast werken kalkzandsteen metselstenen geluidsisolerend.

Brandwerend

Kalkzandsteen is een onbrandbaar materiaal van de categorie A1 volgens de Nederlandse NEN 6064. Deze onbrandbaarheid heeft te maken met het materiaal en het productieproces. Kalkzandsteen levert dus geen bijdrage aan een brand.

Milieuvriendelijk

Voor de productie van bestanddelen van kalkzandsteen en de kalksteen zelf is relatief weinig energie nodig. Daarnaast bestaat kalksteen uit natuurlijke bestanddelen en zijn de gebruikte materialen allemaal recyclebaar.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw kalkzandsteen metselstenen 21,4x10,2x7,2cm gemakkelijk online op bouwmaterialenkopen.com. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van kalkzandsteen metselstenen.

Verzendkosten € 149,95 inclusief BTW
Levertijd Binnen 1 tot 7 werkdagen
De laagste prijs Nergens goedkoper
Veilig betalen Ook achteraf betalen

KEUZEHULP?

Op werkdagen staan wij van
09:00 tot 22:00 uur voor u klaar

Snel iets vragen?
WhatsApp je
vraag naar
085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp
berichten)

Beoordelingen Kalkzandsteen metselsteen Amstelformaat 21,4x10,2x7,2cm (2)

Schrijf een review
Lotte

Hulp

Goede service!! TOPPIE, ik ben goed geholpen
Jordy uit Nuth

Amstelformaat

Fijn formaat schoonwerk op snel muren binnen mee op te metselen. Alles netjes geleverd in een zeer korte tijd.
Schrijf een review over Kalkzandsteen metselsteen Amstelformaat 21,4x10,2x7,2cm
En maak kans op € 50,-

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen plaatsen.
log in of registeer om een beoordeling te plaatsen.