100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Let op: Voor verschillende bouwmaterialen is er sprake van schaarste. Wij raden u aan om zo snel mogelijk te bestellen!

Isolatie

Uw woning goedkoop isoleren? Met onze isolatie isoleert u uw woning zeer goed, eenvoudig en erg goedkoop. Bestel gemakkelijk en veilig online!

Lees meer minder

25 items gevonden

Bouwfolie Miofol 125S

Bouwfolie Miofol 125S

Op voorraad
€118,80

per stuk Incl. btw

Altijd de laagste prijs voor isolatiemateriaal

Uw woning goedkoop isoleren? Bij Brok Bouwmaterialen bieden wij verschillende soorten isolatiemateriaal aan. Denk hierbij aan isolatiemateriaal voor een dak, een muur en een vloer.

Indien u dus ook nog isolatiemateriaal nodig heeft voor uw klus, raden wij u aan om dit direct mee te bestellen. Zo heeft u in één keer alles in huis en betaalt u slechts eenmalig voor de vaste transportkosten.

Verschillende isolatiematerialen

  • Glaswol

Dit isolatiemateriaal wordt vervaardigd uit zand en gerecycleerd glas. Gezien het feit dat het niet brandbaar is of oplosbaar in water, is het uitermate geschikt als bouwmateriaal. Het product is simpel te verwerken en is erg licht. 

Glaswol is geschikt voor diverse isolatieklussen binnenshuis, zoals dakisolatie, wandisolatie en vloerisolatie. Zo kunt u glaswol bijvoorbeeld goed gebruiken bij het maken van een garage. Voor het bouwen van een garage zou u ook eens moeten kijken naar onze grote kalkzandsteen blokken voor de binnenmuur.

Let er op dat glaswol jeukt en het dus verstandig is om beschermende kleding te dragen, zoals handschoenen en een stofmasker.

  • PIR isolatieplaten

Ook bieden we verschillende PIR isolatieplaten aan in de webshop. Deze platen zijn zowel thermisch als geluidsisolerend en worden veel gebruikt voor het isoleren van zolders, scheidingswanden, vloeren en platte daken. Ook dunne platen bieden goede isolerende waarden.

Voor het bouwen van scheidingswanden binnenshuis raden wij u aan om bijvoorbeeld ook te kijken naar het cellenbeton wat wij aanbieden.

  • EPS & XPS 

Deze isolatieplaten zijn ook wel bekend als Tempex. Dit materiaal is erg geschikt voor het isoleren van betonvloeren. Deze platen bieden een hoge druksterkte en zeker de XPS platen kunnen een hoge druk aan. Dit maakt de XPS platen bijvoorbeeld erg geschikt voor het maken van een zwembad

Indien u bezig bent met het bouwen van een zwembad, zou u ook eens moeten kijken naar de stevige betonblokken op onze website

Houd bij de aanschaf van isolatiemateriaal rekening met het volgende:

Het zou voor kunnen komen dat isolatiemateriaal zowel in A- als B-keus verkrijgbaar is. B-keus isolatie wil zeggen dat er mogelijk een (klein) verschil tussen kleur, structuur en eventueel maat zou kunnen optreden.

B-keus producten worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, check hier de voorwaarden.

 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons. 
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.