100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Let op: Voor verschillende bouwmaterialen is er sprake van schaarste. Wij raden u aan om zo snel mogelijk te bestellen!

Metselprofielen

Ontdek hier ons aanbod in voordelige metselprofielen.

Lees meer minder

1 items gevonden

BB Cerah metselprofiel 5-laags 66x76x2950mm

Cerah metselprofiel 5-laags 66x76x2950mm

Op voorraad
€101,74

per stuk Incl. btw

Metselprofielen

Hoge kwaliteit metselprofielen

Bij Brok Bouwmaterialen kunt u ook metselprofielen bestellen. Deze dient u te gebruiken bij het metselen van een muur van metselstenen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld makkelijk een tuinmuur gaan bouwen

Toepassing metselprofielen

Metselprofielen helpen u bij het metselen van een muur van bakstenen. U kunt ze vinden onder de categorie Hout en Plaat

Ze worden aan het begin en einde van een muur of constructie opgesteld. Hierbij wordt er een metselkoord tussen de profielen in gespannen die waterpas gemeten wordt. Op deze manier weet u dat u recht aan het metselen bent. Dit zorgt namelijk voor een horizontaal referentiekader. Tussen het metselprofiel en het metselwerk dient een afstand van 2cm gehanteerd te worden. Hierdoor kan de voeg afgewerkt worden.

Metselprofiel hout

Het metselprofiel van Cerah bestaat uit Scandinavisch naaldhout met het FSC-keurmerk. Het hout wordt gebruikt om een gelamineerd systeem te creëren van vijf houtlagen. Dit zorgt voor een sterk en stabiel metselprofiel van hoge kwaliteit. 

De houtlagen zijn om de 60 cm gevingerlast, waardoor de spanning voor de lamellen onderling minder wordt en kromtrekken niet kan voorkomen. Daarnaast is het Cerah metselprofiel ook voorzien van het KOMO-keurmerk

Indien u nog ander hout materiaal nodig heeft dan kunt u ook eens kijken naar ons underlayment of Vurenhout. Verder heeft u voor het metselen van een muur van metselstenen ook nog cement en zand nodig. Deze kunt u ook eenvoudig toevoegen aan uw bestelling.

 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons. 
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.