100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

H2O Comfort Mixed 4 cm - Nero/Grey - Kijlstra

Wil je graag een speels uiterlijk in jouw tuin? Dan zijn de H2O Comfort Mixed tegels precies wat je zoekt! De tegels bestaan uit verschillende maten, namelijk 60x60, 60x30 en 30x30 cm.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • Verlaagde kans op kalk
  • Minder snel glad
  • Vuilwerend
  • Behandeld
  • Mini facet
Nadelen
  • Moeilijkere verwerking
  • Niet geschikt voor aftrillen
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (€95,- of €145,-). Gratis levering vanaf €1000,-

Inspiratie nodig voor jouw project?

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) Groot wildverband
Dikte 4 cm
Kleur Nero/grey
Aantal per m2 1.08
Besteleenheid Per 5,38 m2
Aantal stuks per besteleenheid 1 laag
Inhoud volledig pakket 15 lagen
Geschikt voor aftrillen Nee
Geschikt voor dakterras Nee
Geleverd op pallets Nee
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Behandeld, mini facet, zonder reliëf
Soort tegel Tuin en terras
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Een speelse tuin met wildverband tegels!

Wil je graag een speels uiterlijk in jouw tuin? Dan zijn de H2O Comfort Mixed tegels precies wat je zoekt! De tegels bestaan uit verschillende maten, namelijk 60x60, 60x30 en 30x30 cm. Dit wordt ook wel wildverband genoemd. De H2O Comfort Mixed tegels hebben een geborstelde toplaag, wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Ook zijn de tegels gehydrofobeerd, waardoor deze beter waterafstotend zijn en minder kalkuitbloei veroorzaakt. 

De tegels zijn niet geschikt voor aftrillen of voor een oprit. Wij bieden van H2O Comfort Mixed tegels verscheidene formaten en kleuren aan. Om er zeker van te zijn dat je genoeg tegels hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw H2O Comfort Mixed tegels gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van H2O Comfort Mixed tegels.

Lees meer minder

Recent bekeken