100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

H2O comfort dikformaat XL - Desert Rock - Kijlstra

De dikformaat XL stenen worden vaak gebruikt voor tuinen, terrassen en opritten. De steen geeft een strakke en moderne look en kunnen ook in verschillende verbanden worden gelegd.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • Vuilwerend
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geschikt voor een oprit
  • Minder snel glad
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (€95,- of €145,-). Gratis levering vanaf €1000,-

Inspiratie nodig voor jouw project?

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 28x7x8 cm
Dikte 8 cm
Kleur Desert rock
Aantal per m2 51
Besteleenheid 0,94 m2
Aantal stuks per besteleenheid 48 stuks
Inhoud volledig pakket 480 stuks
Geschikt voor aftrillen Ja
Geschikt als oprit Ja
Geschikt voor dakterras Nee
Kenmerk(en) Mos & alg werend, onderhoudsvriendelijk, stroef, vuilwerend
Geleverd op pallets Ja
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Behandeld, zonder facet, zonder reliëf
Soort tegel Oprit, tuin en terras
Maat 28x7 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Extra lange dikformaat XL stenen!

De dikformaat XL stenen worden vaak gebruikt voor tuinen, terrassen en opritten. De steen geeft een strakke en moderne look en kunnen ook in verschillende verbanden worden gelegd. De stenen hebben geen facet, waardoor de stenen strak tegen elkaar gelegd kunnen worden. De stenen zijn voor zien van een toplaag en zijn gehydrofobeerd, waardoor deze waterafstotend en vuilwerend zijn.

De stenen zijn geschikt voor aftrillen en een oprit. Wij bieden van dikformaat XL stenen verscheidene formaten en kleuren aan. Om er zeker van te zijn dat je genoeg dikformaat XL stenen hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw dikformaat XL gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van dikformaat XL.

Lees meer minder

Recent bekeken