100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Design square 60x60x4 cm - Grey - Kijlstra

De Design Square tegels met een maatvoering van 60x60x4 cm zijn zeer populair. De tegels hebben een groot formaat en geven daardoor een ruimtelijk effect.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • Populair formaat
  • Minder snel glad
  • Mini facet
Nadelen
  • Niet af te trillen
  • Niet geschikt voor de oprit
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (95,- of 145,-). Gratis levering vanaf 1000,-

Inspiratie nodig voor jouw project?

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 60x60x4 cm
Dikte 4 cm
Kleur Grey
Aantal per m2 2,78
Besteleenheid 0,72 m2
Aantal stuks per besteleenheid 2 stuks
Inhoud volledig pakket 30 stuks
Geschikt voor aftrillen Nee
Geschikt als oprit Nee
Geschikt voor dakterras Nee
Kenmerk(en) Stroef
Geleverd op pallets Nee
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Zonder facet, zonder reliëf
Soort tegel Tuin en terras
Maat 60x60 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

De perfecte tegels voor een moderne tuin!

De Design Square tegels met een maatvoering van 60x60x4 cm zijn zeer populair. De tegels hebben een groot formaat en geven daardoor een ruimtelijk effect. De Design Square tegels kunnen gebruikt worden voor een tuin en terras. De tegels hebben een toplaag, waardoor deze een dichter oppervlak hebben. Dit geeft een moderne look.

De tegels zijn niet geschikt voor aftrillen of voor een oprit. Wij bieden van Design Square tegels in verschillende kleuren aan. Om er zeker van te zijn dat je genoeg tegels hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De Design-tegels hebben dankzij een speciale coating een glad en gesloten oppervlak. Hierdoor zijn ze, bij het juiste onderhoud, waterafstotend geworden en wordt de kans op kalkuitbloei verminderd.

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw Design Square tegels gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van Design Square tegels.

Lees meer minder

Reviews

4 sterren gebaseerd op 1 review

Recent bekeken