100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

Design square 20x30x4 cm - Ocean - Kijlstra

Design square 20x30x4 cm - Ocean - Kijlstra

De Design Square stenen met een maatvoering van 20x30x4 cm zijn zeer populair. De stenen worden vaak gecombineerd met grotere formaten.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • Speels formaat
  • Minder snel glad
Nadelen
  • Niet af te trillen
  • Niet geschikt voor de oprit
Levertijd

Binnen 7 werkdagen

Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 20x30x4 cm
Dikte 4 cm
Kleur Ocean
Aantal per m2 16,67
Besteleenheid 4,80 m2
Aantal stuks per besteleenheid 80 stuks
Inhoud volledig pakket 240 stuks
Geschikt voor aftrillen Nee
Geschikt als oprit Nee
Geschikt voor dakterras Nee
Kenmerk(en) Stroef
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Zonder facet, zonder reliëf
Soort tegel Tuin en terras
Maat 20x30 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Tegels met stijl

De Design Square stenen met een maatvoering van 20x30x4 cm zijn zeer populair. De stenen worden vaak gecombineerd met grotere formaten. De Design Square stenen kunnen gebruikt worden voor een tuin en terras. Voor een oprit adviseren wij een dikte van minstens 6 cm. De stenen hebben een toplaag, waardoor deze een dichter oppervlak hebben. Dit geeft een moderne look.

De stenen zijn niet geschikt voor aftrillen of voor een oprit. Wij bieden van Design Square stenen verscheidene formaten en kleuren aan. Om er zeker van te zijn dat u genoeg stenen heeft voor uw klus, adviseren wij u om 10% extra te bestellen.


Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.


Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel u zou kunnen kiezen, hangt af van waar u de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!


Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw Design Square stenen gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van Design Square stenen.

Lees meer minder

Recent bekeken