De prijs van cellenbetonblokken. Al vanaf €0,96 per stuk

Cellenbetonblokken zijn bijzonder handig. U kunt ze voor verbouwprojecten, maar ook voor nieuwbouwprojecten gebruiken. Ze zijn licht van gewicht, hebben een goede isolerende werking en ze zijn ook nog eens makkelijk te verwerken. Maar cellenbetonblokken zijn niet het goedkoopste bouwmateriaal, de prijs van een cellenbetonblok ligt hoger dan van een gewoon betonblok, is deze hogere prijs wel gerechtvaardigd voor een cellenbetonblok?

 de prijs van cellenbeton

 

Waarom zou ik meer betalen voor een cellenbetonblok?gebouwd met cellenbeton

Gewone betonblokken zijn natuurlijk goedkoper, maar met cellenbeton haalt u een perfect bouwmateriaal in huis. Het, in Zweden uitgevonden, cellenbeton is ten eerste milieuvriendelijk en duurzaam. Cellenbeton wordt milieuvriendelijk geproduceerd en heeft een economische levensduur van 80 jaar voor woningen. Ten tweede houdt cellenbeton warmte binnen en geluid buiten. Cellenbeton zorgt er dus voor dat op een natuurlijke manier het klimaat in de woonkamer wordt geregeld. Ten derde is het ook nog eens heel eenvoudig te verwerken, omdat het zo licht is en het is eenvoudig te bewerken met handgereedschappen. De prijs van een cellenbetonblok is wellicht wat hoger dan de prijs van een normaal betonblok, maar de waslijst aan voordelen rechtvaardigt de extra kosten helemaal.

Cellenbetonblokken zijn verkrijgbaar in acht verschillende maten en dus ook acht verschillende prijzen. Het groter het cellenbetonblok, hoe hoger de prijs. De prijs van het goedkoopste cellenbetonblok is €0,96, terwijl de prijs van het duurste cellenbetonblok €3,85 per stuk is. Doordat de cellenbetonblokken in diverse maten worden aangeboden is het heel eenvoudig om de juiste maat voor uw project te vinden.

 

Hoe meer cellenbetonblokken u bestelt, hoe lager de prijs wordt

Cellenbetonblokken kunnen voor tal van projecten worden gebruikt, zelfs hele appartementen kunnen worden vervaardigd uit cellenbeton. Voor sommige projecten zijn dus grote hoeveelheden cellenbetonblokken nodig. De kosten kunnen dan al snel oplopen als de prijs van een blok €2 of €3 betreft. Daarom hanteren wij een staffelkorting. Een staffelkorting wil zeggen dat hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs wordt. De korting kan hierbij oplopen tot maar liefst 21%. Ook als u dus grote hoeveelheden betonblokken nodig heeft, kunt u deze online kopen.

Bekijk alle Cellenbetonblokken >>