Cellenbetonblokken 60x5x40cm

Koop hier online uw cellenbetonblokken. Cellenbetonblokken -ook wel gasbetonblokken genoemd- zijn licht, krachtig, veilig en eenvoudig te verwerken en daarmee geschikt voor vrijwel iedere klus.

De cellenbetonblokken 60x5x40cm zijn online te bestellen per 120 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met blokkenlijm. Daarbij kunt u ook gebruik maken van handige wand veerankers. Om er zeker van te zijn dat u genoeg cellenbetonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.
€ 240,00 per 120 stuks
€ 2,00 per stuk

 


Ruim op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
  • Bezorgd op de stoep of op de werkplaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Verschillende producten in één keer in huis
  • Bespaar een rit naar de bouwmarkt
  • Vaste verzendkosten van € 149,95

Uitgebreide specificaties

Gewicht per besteleenheid: 1020 kg
Besteleenheid: per 120 stuks
L x b x h in cm: 60x5x40
Aantal stuks per m²: 4,1
Aantal kg lijm per m2: 0,8
Druksterkte in N/mm2: > 4,5
Gewicht in kg: 8,5
Kwaliteit: G4/600
Levering: In folie verpakt op wegwerp pallets

Productbeschrijving van Cellenbetonblokken 60x5x40cm

Deze cellenbetonblokken van 60x5x40cm zijn geschikt voor allerlei herstel-, bouw- en nieuwbouwwerken. De cellenbetonblokken zijn van dezelfde hoge kwaliteit als Ytong cellenbetonblokken. Door het lichte gewicht, de hoge draagkracht en het formaat zijn ze ideaal om mee te werken. Daarbij kunt u de blokken zowel gebruiken voor dragende als niet-dragende constructies. Wilt u een dragende constructie creëren? Kies dan voor een blok met een dikte van ten minste 10 cm. Controleer ook bij uw bouwkundige of de cellenbetonblokken geschikt zijn voor uw gewenste constructie.

Cellenbeton

In de basis is cellenbeton een industrieel geproduceerd materiaal dat steenachtige eigenschappen heeft. Een belangrijk aspect is dat de cellenbetonblokken ontelbare microscopisch kleine, met lucht gevulde, gesloten cellen bevatten die ervoor zorgen dat de cellenbeton licht van gewicht is. Hierom worden cellenbetonblokken ook wel gasbetonblokken genoemd. Door de samenstelling kan cellenbeton niet worden aangetast door vocht en chemische of biologische stoffen.

Makkelijk te verwerken

Cellenbetonblokken zijn makkelijk te verwerken. Door het lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te tillen. Daarnaast zijn de blokken makkelijk te bewerken. Doordat de blokken een egale structuur hebben, is slechts minimale afwerking nodig. Een dunne pleisterlaag of stucwerk zal vrijwel altijd voldoende zijn.

Grote draagkracht

Cellenbetonblokken hebben een hoge draagkracht, waardoor ze ook geschikt kunnen zijn voor dragende constructies. Ook hier laten onze cellenbetonblokken zien dat ze niet onder doen aan Ytong cellenbetonblokken.

Uitstekende isolatie

Cellenbetonblokken staan bekend om de uitstekende isolatie. Dit komt doordat het cellenbeton is gevuld met stilstaande lucht. Dit zorgt ervoor dat onverwachte schommelingen van temperatuur en vochtigheid perfect worden gecorrigeerd. Cellenbeton heeft namelijk het vermogen om warmte en vocht tijdelijk op te slaan. Door de warmte juist binnen of buiten te houden, draagt dit bij aan comfort en energiebesparing.

Brandwerend

Cellenbetonblokken zijn brandwerend. Ook dit heeft te maken met de combinatie van de celstructuur en de stilstaande lucht. Hierdoor zijn de cellenbetonblokken onbrandbaar en behoudt het zijn vorm. Daarnaast kunnen de blokken ervoor zorgen dat de brand zich niet uitbreidt en de hitte wordt geweerd.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Deze cellenbetonblokken van 60x5x40cm worden milieuvriendelijk geproduceerd door te werken met energie uit windturbines en zonnepanelen. Ook bij het verder verwerken en de recycling van cellenbeton worden uitsluitend ecologische en spaarzame zinvolle wegen bewandeld. Daarnaast is cellenbeton niet alleen milieuvriendelijk, maar ook duurzaam door de lange economische levensduur.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw cellenbetonblokken (ofwel gasbetonblokken) van 60x5x40cm gemakkelijk online op bouwmaterialenkopen.com. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van cellenbetonblokken.

Verzendkosten € 149,95 inclusief BTW
Levertijd Binnen 1 tot 7 werkdagen
De laagste prijs Nergens goedkoper
Veilig betalen Ook achteraf betalen

KEUZEHULP?

Op werkdagen staan wij van
09:00 tot 22:00 uur voor u klaar

Snel iets vragen?
WhatsApp je
vraag naar
085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp
berichten)

Beoordelingen Cellenbetonblokken 60x5x40cm (1)

Schrijf een review
Pieter H.

Snelle verwerking

Deze betonblokken zijn erg licht van gewicht en de verwerking ging ook erg snel.
Schrijf een review over Cellenbetonblokken 60x5x40cm
En maak kans op € 50,-

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen plaatsen.
log in of registeer om een beoordeling te plaatsen.