wij staan voor u klaar

Wij leveren ook bouwmaterialen in België en Duitsland!

Alle bouwmaterialen op onze website kunnen ook worden geleverd in België en Duitsland. Dus van metselstenen tot kalkzandstenen, alles wat u op deze website vindt is ook te leveren in Belgie of Duitsland.

Let op: er worden mogelijk extra transportkosten berekend voor leveringen naar Belgie en Duitsland. Nadat de bestelling is geplaatst zullen we daar contact met u over op nemen! 

Ook binnen België en Duitsland hanteren wij een verwachte levertijd van 7 werkdagen

Bouwmaterialen leveren is een complexe klus en daarom kost het ons naar verwachting 7 werkdagen om de materialen tot aan uw deur te leveren.

Belangrijk!
Waar u alleen op moet letten is dat de automatische adreschecker niet voor u gaat werken als u in Belgie of Duitsland woont, selecteer daarom 'handmatig adres invullen' in de checkout. Vervolgens kunt u uw land selecteren. Mogelijk worden er extra kosten in rekening gebracht in verband met de afstand. Hierover zullen wij eventueel na de bestelling contact met u opnemen.

De laagste prijsgarantie. Online kunt u geen goedkopere partij vinden. Toch gevonden? Stuur ons dan de offerte en wij regelen het!

Snelle levering. Wij leveren naar verwachting binnen 7 werkdagen. Een levering kost € 139,95 voor heel Nederland. Eventuele extra kosten gelden voor Belgie of Duitsland.

Staffelkorting. Ook krijgt u korting als u meer bestelt, bij sommige product is er een staffel. Hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting. De korting kan oplopen tot meer dan 10%!

Professionele klantenservice. Elke werkdag staan onze medewerkers met kennis van zaken voor u klaar. Cellenbetonblokken of kalkzandsteen? Onze medewerkers weten het.

Metselstenen.
Meer dan 40 soorten metselstenen waalformaat
zowel VB als HV.

Betonblokken.
Betonblokken in zowel A- als B-keuze.
Vanaf €0,16.

Kalkzandsteen.
Alle soorten kalkzandsteen, van lijmblokken
tot metselstenen.

Cellenbeton.
In diverse maten te verkrijgen.
Vanaf €0,96.