wij staan voor u klaar

Wij leveren ook bouwmaterialen in België en Duitsland!

Alle bouwmaterialen op onze website kunnen ook worden geleverd in België en Duitsland. Dus van metselstenen tot kalkzandstenen, alles wat u op deze website vindt is ook te leveren in Belgie of Duitsland.

Let op: er worden mogelijk extra transportkosten berekend voor leveringen naar Belgie en Duitsland. Nadat de bestelling is geplaatst zullen we daar contact met u over op nemen! 

Ook binnen België en Duitsland hanteren wij een verwachte levertijd van 10 werkdagen

Bouwmaterialen leveren is een complexe klus en daarom kost het ons naar verwachting 10 werkdagen om de materialen tot aan uw deur te leveren.

Belangrijk!
Waar u alleen op moet letten is dat de automatische adreschecker niet voor u gaat werken als u in Belgie of Duitsland woont, selecteer daarom 'handmatig adres invullen' in de checkout. Vervolgens kunt u uw land selecteren. Mogelijk worden er extra kosten in rekening gebracht in verband met de afstand. Hierover zullen wij eventueel na de bestelling contact met u opnemen.

De laagste prijsgarantie. Online kunt u geen goedkopere partij vinden. Toch gevonden? Stuur ons dan de offerte en wij regelen het!

Snelle levering. Wij leveren naar verwachting binnen 10 werkdagen. Een levering kost € 139,95 voor heel Nederland. Eventuele extra kosten gelden voor Belgie of Duitsland.

Staffelkorting. Ook krijgt u korting als u meer bestelt, bij sommige product is er een staffel. Hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting. De korting kan oplopen tot meer dan 10%!

Professionele klantenservice. Elke werkdag staan onze medewerkers met kennis van zaken voor u klaar. Cellenbetonblokken of kalkzandsteen? Onze medewerkers weten het.

Metselstenen.
Meer dan 40 soorten metselstenen waalformaat
zowel VB als HV.

Betonblokken.
Betonblokken in zowel A- als B-keuze.
Vanaf €0,16.

Kalkzandsteen.
Alle soorten kalkzandsteen, van lijmblokken
tot metselstenen.

Cellenbeton.
In diverse maten te verkrijgen.
Vanaf €0,96.