100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de bouwvak zijn wij gewoon geopend! We leveren dus ook nu standaard binnen 7 werkdagen.

BIA Vellingblokken 29,7x15x19,8cm - Restant

BIA Vellingblokken 29,7x15x19,8cm - Restant

Deze BIA vellingblokken zijn makkelijk te verwerken en geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. Door de hoge druksterkte zijn ze geschikt voor zowel dragend als niet-dragend metselwerk.

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden
Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

LxBxH in cm 29,7x15x19,8
Prijs per stuk incl. btw €2,24
Aantal stuks per m2 16,5
Prijs per m2 € 30,53
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 2e keus
Gewicht per blok 14
Besteleenheid 72 stuks
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

LxBxH in cm 29,7x15x19,8
Prijs per stuk incl. btw €2,24
Aantal stuks per m2 16,5
Prijs per m2 € 30,53
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 2e keus
Gewicht per blok 14
Besteleenheid 72 stuks
Aantal kg lijm per m2 4,4
Type lijm betonblokkenlijm
Gewicht per besteleenheid 1008 kg
Druksterkte in N/mm2 ≥ 15
Soort betonblokken Lijmblokken lichtbeton vuilwerk
Naam BIA Vellingblokken
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online uw BIA vellingblokken van 29,7x15x19,8cm. De BIA vellingblokken zijn online te bestellen per 72 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met behulp van betonblokkenlijm. Om er zeker van te zijn dat u genoeg velllingbetonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

LET OP: Dit is een restantpartij. De partij betreft 72 stuks.


Deze BIA vellingblokken (29,7x15x19,8cm) zijn door de hoge druksterkte onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze. Controleer bij uw bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor uw constructie.

BIA vellingblokken

Met BIA vellingblokken werkt u snel, prettig en schoon. Met behulp van een lijmmortel en lijmbeugel zijn de lijmbetonblokken makkelijk te verwerken. Daarnaast zijn de BIA vellingblokken voorzien van zowel een mes als groef, waardoor ze eenvoudig te stapelen zijn. Daarbij kunnen de BIA vellingblokken zowel handmatig als mechanistisch verwerkt worden. 

Tweede keus, net zo sterk

Tweede keus wil zeggen dat er mogelijk een verschil tussen kleur, structuur en eventueel maat zou kunnen optreden. Door het mogelijke verschil in kleur en structuur, is het gebruik van deze vellingblokken minder geschikt als zichtwerk. Daarnaast kan beschadiging of breuk voorkomen. Tweede keus lijmbetonblokken kunnen niet worden omgeruild. Het is echter wel mogelijk om de partij binnen 14 dagen te retourneren. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, check hier de voorwaarden.

Makkelijk hanteerbaar

Door de goede grip zijn deze vellingblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken. Daarbij zijn deze BIA vellingblokken gemakkelijk te knippen en eenvoudig af te werken. Zowel tijdens als na de verwerking zijn de lijmbetonblokken goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de kans op scheurvorming afneemt.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn BIA vellingblokken geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. De draagkracht zijn door de lijmverbindingen sterker dan de gemetselde verbindingen. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De BIA vellingblokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

BIA vellingblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

BIA vellingblokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw BIA vellingblokken van (29,7x15x19,8cm) gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van lijmbetonblokken.

Lees meer minder

Recent bekeken