100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Bezorging in Nederland en België

BIA Vellingblokken 29,7x15x19,8cm (2e keus) (€1,06)

BIA Vellingblokken 29,7x15x19,8cm (2e keus) (€1,06)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Help ons en andere klanten door het schrijven van een review

Deze 2e keus BIA vellingblokken zijn makkelijk te verwerken en geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. Door de hoge druksterkte zijn ze geschikt voor zowel dragend als niet-dragend metselwerk.

Waarom online bestellen?
  • Alle informatie op één plaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Vaste transportkosten van € 149,95
Meer foto’s

Uitgebreide specificaties

LxBxH in cm 29,7x15x19,8
Prijs per stuk incl. btw € 1,06
Aantal stuks per m2 16,5
Prijs per m2 € 17,49
Aantal kg lijm per m2 4,4
Gewicht per blok 14
Gewicht per besteleenheid 252 kg
Druksterkte in N/mm2 ≥ 15
Kwaliteit 2e keus
Soort betonblokken Lijmblokken lichtbeton vuilwerk
Levering Per laag, zonder pallets
Prijs per 18 stuks
Naam BIA Vellingblokken
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
uur voor u klaar
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online uw BIA vellingblokken van 29,7x15x19,8cm (2e keus). De BIA vellingblokken zijn online te bestellen per 18 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met behulp van betonblokkenlijm. Om er zeker van te zijn dat u genoeg velllingbetonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Deze tweede keus BIA vellingblokken (29,7x15x19,8cm) zijn door de hoge druksterkte onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze. Controleer bij uw bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor uw constructie..

BIA vellingblokken

Met BIA vellingblokken werkt u snel, prettig en schoon. Met behulp van een lijmmortel en lijmbeugel zijn de lijmbetonblokken makkelijk te verwerken. Daarnaast zijn de BIA vellingblokken voorzien van zowel een mes als groef, waardoor ze eenvoudig te stapelen zijn. Daarbij kunnen de BIA vellingblokken zowel handmatig als mechanistisch verwerkt worden. De lijmbetonblokken voldoen aan alle gestelde eisen en certificaten, waaronder het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de door BIA geproduceerde betonblokken aan het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Deze BIA vellingblokken zijn daarom een goede en betrouwbare keuze..

Tweede keus, net zo sterk

Tweede keus wil zeggen dat er mogelijk een verschil tussen kleur, structuur en eventueel maat zou kunnen optreden. Door het mogelijke verschil in kleur en structuur, is het gebruik van deze vellingblokken minder geschikt als zichtwerk. Daarnaast kan beschadiging of breuk voorkomen. Tweede keus lijmbetonblokken kunnen niet worden omgeruild. Het is echter wel mogelijk om de partij binnen 14 dagen te retourneren. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, check hier de voorwaarden..

Makkelijk hanteerbaar

Door de goede grip zijn deze vellingblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken. Daarbij zijn deze BIA vellingblokken gemakkelijk te knippen en eenvoudig af te werken. Zowel tijdens als na de verwerking zijn de lijmbetonblokken goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de kans op scheurvorming afneemt..

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn BIA vellingblokken geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. De draagkracht zijn door de lijmverbindingen sterker dan de gemetselde verbindingen. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw..

Geluiddempend

De BIA vellingblokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

BIA vellingblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

BIA vellingblokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze BIA betonblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw BIA vellingblokken van (29,7x15x19,8cm) gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van lijmbetonblokken.

Lees meer minder

Recent bekeken