100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

BIA Lijmbetonblokken 29,7x12x19,8cm

4.5 sterren uit 2896 kiyoh reviews

79,53 per 33 stuks 1,89 per stuk

Begin hier met bestellen

of
stuks

Belangrijk advies
Handig! Bestel het verwerkingsmateriaal direct mee:
79,53 per 33 stuks 1,89 per stuk
Totaal

Specificaties

LxBxH in cm 29,7x12x19,8
Prijs per stuk incl. btw Vanaf 1,89
Aantal stuks per m2 16,5
Prijs per m2 Vanaf 31,19
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per blok 12 kg
Besteleenheid per 33 stuks
Aantal kg lijm per m2 4,3
Type lijm bia-betonblokkenlijm
Aantal kg stucmortel per m2 16
Gewicht per besteleenheid 396 kg (per 33 stuks)
Druksterkte in N/mm2 15
Soort betonblokken Lijmblokken lichtbeton vuilwerk
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online je BIA lijmbetonblokken van 29,7x12x19,8cm. De BIA lijmbetonblokken zijn online te bestellen per 33 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met behulp van betonblokkenlijm. Om er zeker van te zijn dat je genoeg lijmbetonblokken hebt voor de klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen.

Deze BIA lijmbetonblokken (29,7x12x19,8cm) zijn door de hoge druksterkte onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze. Controleer bij een bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor jouw constructie.

BIA Lijmbetonblokken

Met BIA lijmbetonblokken werkt je snel, prettig en schoon. Met behulp van een lijmmortel en lijmbeugel zijn de lijmbetonblokken makkelijk te verwerken. Daarnaast zijn de BIA lijmbetonblokken voorzien van zowel een mes als groef, waardoor ze eenvoudig te stapelen zijn. Daarbij kunnen de BIA lijmbetonblokken zowel handmatig als mechanistisch verwerkt worden. De lijmbetonblokken voldoen aan alle gestelde eisen en certificaten, waaronder het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de door BIA geproduceerde betonblokken aan het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Deze BIA lijmbetonblokken zijn daarom een goede en betrouwbare keuze.

Makkelijk hanteerbaar

Door de goede grip zijn deze lijmbetonblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken. Daarbij zijn deze BIA lijmbetonblokken gemakkelijk te knippen en eenvoudig af te werken. Zowel tijdens als na de verwerking zijn de lijmbetonblokken goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de kans op scheurvorming afneemt.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn BIA lijmbetonblokken geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. De draagkracht zijn door de lijmverbindingen sterker dan de gemetselde verbindingen. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De BIA lijmbetonblokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

BIA lijmbetonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorg je voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

BIA lijmbetonblokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze BIA lijmbetonblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop de BIA lijmbetonblokken van 29,7x12x19,8cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van lijmbetonblokken.

Lees meer minder

Klantfoto's betonblokken

In verschillende vormen en maten!

Schuur van betonblokken Yvonne, Bergen op Zoom

Zwembad van betonblokken Gijs, Leeuwarden

Binnenmuur van betonblokken Harm, Oploo

Garage van betonblokken Teun, Almere

Recent bekeken