100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

BIA Betongevelstenen Normaalformaat 24x10x7cm Zwart met gebroken reliëf

BIA Betongevelstenen Normaalformaat 24x10x7cm Zwart met gebroken reliëf

Deze BIA betongevelstenen Normaalformaat hebben een zwart gebroken reliëf. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenwerken en zijn gemakkelijk te verwerken. Door de goede kwaliteit en de verhoogde druksterkte zijn de mogelijkheden eindeloos.

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden
Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

LxBxH in cm 24x10x7
Prijs per stuk incl. btw €0,97
Aantal stuks per m2 60
Prijs per m2 € 58,20
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per steen 3,5 kg
Besteleenheid per 156 stuks
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

LxBxH in cm 24x10x7
Prijs per stuk incl. btw €0,97
Aantal stuks per m2 60
Prijs per m2 € 58,20
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per steen 3,5 kg
Besteleenheid per 156 stuks
Aantal kg cement per m2 10
Aantal kg zand per m2 30
Aantal kg mortel (kant-en-klaar) per m2 42,6
Aantal kg stucmortel per m2 1,6
Gewicht per besteleenheid 546 kg (per 156 stuks)
Druksterkte in N/mm2 15
Soort betonstenen Lichtbetonstenen eenzijdig schoonwerk
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online uw zwarte BIA Betongevelstenen van 24x10x7cm. Deze BIA Betongevelstenen hebben een gebroken reliëf en zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. De BIA Betongevelstenen zijn online te bestellen per 156 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met specie. Om er zeker van te zijn dat u genoeg betonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om ten minste 5% extra te bestellen.

Deze BIA betonmetselstenen (24x10x7) met een gebroken zwart reliëf zijn onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals dragende wanden en spouwwanden. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en kelderwanden. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonmetselstenen een goede keuze. Controleer bij uw bouwkundige of de metselstenen geschikt zijn voor uw constructie.

BIA Betongevelstenen

BIA is een toonaangevende producent van betonblokken. Alle BIA blokken zijn eenvoudig te verwerken en zijn van zeer hoge kwaliteit. De betonblokken voldoen aan alle gestelde eisen en certificaten, waaronder het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de door BIA geproduceerde betonblokken aan het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Deze BIA-betonblokken zijn daarom een goede en betrouwbare keuze.

Makkelijk hanteerbaar

Door het handzame formaat heeft u een goede grip en zijn deze BIA betongevelstenen makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn betongevelstenen geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De blokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze betonblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw BIA Betonmetselstenen van 24x10x7cm gemakkelijk online op Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van betonmetselstenen.

Lees meer minder

Recent bekeken