100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

BIA Betonblokken 29x12x19cm (2e keus)

4.5 sterren uit 2896 kiyoh reviews

50,40 per 36 stuks 1,40 per stuk

Begin hier met bestellen

of
stuks

Belangrijk advies
Handig! Bestel het verwerkingsmateriaal direct mee:
Meest gekozen
Of kies voor deze optie:
50,40 per 36 stuks 1,40 per stuk
Totaal

Specificaties

LxBxH in cm 29x12x19
Prijs per stuk incl. btw Vanaf 1,40
Aantal stuks per m2 16,5
Prijs per m2 23,10
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 2e keus
Gewicht per blok 10,6 kg
Besteleenheid per 36 stuks
Aantal kg mortel (kant-en-klaar) per m2 32,9
Aantal kg cement per m2 8
Aantal kg zand per m2 24
Aantal kg stucmortel per m2 16
Gewicht per besteleenheid 381,6 kg (per 36 stuks)
Druksterkte in N/mm2 15
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online uw 2e keus BIA-betonblokken van 29x12x19cm. De blokken zijn voor alle grond-, buiten- en binnen toepassingen een goede keuze. Deze BIA-betonblokken zijn online te bestellen per 36 stuks. Na ontvangst van de betonblokken kunnen ze direct worden verwerkt. Hiervoor kan cement gebruikt worden. Om er zeker van te zijn dat u genoeg betonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

2e keus BIA-betonblokken (29x12x19cm) zijn onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren en volle muren. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen en garages. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze. Controleer bij uw bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor uw constructie.

Tweede keus, net zo sterk

Tweede keus wil zeggen dat er mogelijk een verschil tussen kleur, structuur en eventueel maat zou kunnen optreden. Door het mogelijke verschil in kleur en structuur, is het gebruik van deze betonblokken minder geschikt als zichtwerk. Daarnaast kan beschadiging of breuk voorkomen. Tweede keus betonblokken kunnen niet worden omgeruild. Het is echter wel mogelijk om de partij binnen 14 dagen te retourneren. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, check hier de voorwaarden. Liever eerste keus betonblokken? Kijk dan hier.

BIA kwaliteit

BIA is een toonaangevende producent van betonblokken. Alle BIA blokken zijn eenvoudig te verwerken en zijn van zeer hoge kwaliteit. De betonblokken voldoen aan alle gestelde eisen en certificaten, waaronder het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de door BIA geproduceerde betonblokken aan het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Deze 2e keus BIA-betonblokken zijn daarom een goede en betrouwbare keuze.

Makkelijk hanteerbaar

BIA heeft deze 2e keus betonblokken geproduceerd om makkelijk hanteerbaar te zijn. Hiervoor zijn deze speciale 2e keus lichtbetonblokken ontworpen. Door de goede grip en het lichte gewicht zijn deze 2e keus betonblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn betonblokken geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De 2e keus blokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze 2e keus betonblokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze 2e keus blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord. Deze 2e keus BIA-betonblokken zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Ze zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw 2e keus betonblokken van 29x12x19cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van betonblokken.

Lees meer minder

Klantfoto's betonblokken

In verschillende vormen en maten!

Schuur van betonblokken Yvonne, Bergen op Zoom

Zwembad van betonblokken Gijs, Leeuwarden

Binnenmuur van betonblokken Harm, Oploo

Garage van betonblokken Teun, Almere

Recent bekeken