Isolatieblokken/lijmblokken 24x10x14cm T/G

Koop hier online uw isolatie-/lijmblokken van 24x10x14cm. Deze isolatie-/lijmblokken zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. De hoogkwalitatieve blokken hebben een verhoogde druksterkte en zijn uitermate geschikt voor dragend en niet/dragend metselwerk. Daarnaast hebben ze een zeer hoog geluidsisolerend karakter in combinatie met een ademend, krimp- en scheurvrij karakter.

De isolatie-/lijmblokken zijn online te bestellen per 240 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met behulp van specie of lijm. Om er zeker van te zijn dat u genoeg isolatie-/lijmblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.
€ 211,21 per 240 stuks
€ 0,88 per stuk

 


Ruim op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
  • Bezorgd op de stoep of op de werkplaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Verschillende producten in één keer in huis
  • Bespaar een rit naar de bouwmarkt
  • Vaste verzendkosten van € 149,95

Uitgebreide specificaties

Besteleenheid: per 240 stuks
L x b x h in cm: 24x10x14
Aantal stuks per m²: 27,5
Aantal kg specie per m2: 8,9 liter specie per m2/ 3 liter lijm per m2
Gewicht in kg: 4,8
Gewicht per besteleenheid: 1152 kg

Productbeschrijving van Isolatieblokken/lijmblokken T/G

Deze isolatie-/lijmblokken (24x10x14cm) kunnen zowel als metsel- en lijmblok worden gebruikt en zijn door de hoge druksterkte onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. De blokken zijn gefabriceerd op basis van klei en bevatten twee verticale kanalen waarin leidingen kunnen worden voorzien.

Controleer bij uw bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor uw constructie.

Verhoogde geluidsisolatie

De isolatie-/lijmblokken kenmerkt zich door een verhoogde geluidsisolatie. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende warmte-isolatie

Isolatie-/lijmblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze blokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Verhoogde druksterkte

Door de verhoogde druksterkte zijn deze isolatie-/lijmblokken echte krachtpatsers en geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Makkelijk hanteerbaar

Doordat deze isolatie-/lijmblokken zo licht zijn en beschikken over speciale tand- en groefverbindingen zijn ze makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Brandveilig

Isolatie-/lijmblokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze isolatie-/lijmblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw isolatie-/lijmblokken van 24x10x14cm gemakkelijk online op bouwmaterialenkopen.com. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van isolatie-/lijmblokken.

Verzendkosten € 149,95 inclusief BTW
Levertijd Binnen 1 tot 7 werkdagen
De laagste prijs Nergens goedkoper
Veilig betalen Ook achteraf betalen

KEUZEHULP?

Op werkdagen staan wij van
09:00 tot 22:00 uur voor u klaar

Snel iets vragen?
WhatsApp je
vraag naar
085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp
berichten)
Schrijf een review over Isolatieblokken/lijmblokken 24x10x14cm T/G
En maak kans op € 50,-

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen plaatsen.
log in of registeer om een beoordeling te plaatsen.