BIA Betonmetselstenen Maasformaat 21x10x8,3cm

Koop hier online uw BIA betonmetselstenen van 21x10x8,3cm. Deze BIA betonmetselstenen zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. Zo kunnen de BIA betonmetselstenen voor binnen- en buitenwerken worden gebruikt, maar door de goede kwaliteit en de verhoogde druksterkte zijn de mogelijkheden eindeloos.

De BIA betonmetselstenen zijn online te bestellen per 156 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met specie of lijm. Om er zeker van te zijn dat u genoeg betonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.
€ 45,24 per 156 stuks
€ 0,29 per stuk

 


Ruim op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
  • Bezorgd op de stoep of op de werkplaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Verschillende producten in één keer in huis
  • Bespaar een rit naar de bouwmarkt
  • Vaste verzendkosten van € 149,95

Uitgebreide specificaties

Gewicht per besteleenheid: 483,6 kg
Besteleenheid: per 156 stuks
L x b x h in cm: 21x10x8,3
Aantal stuks per m²: 48
Aantal kg specie per m2: ca. 10 kg cement / 30 kg zand
Druksterkte in N/mm2: 15
Gewicht in kg: 3,1
Kwaliteit: 1e keus
Levering: Per laag, zonder pallets

Productbeschrijving van BIA Betonmetselstenen Maasformaat

Deze BIA betonmetselstenen (21x10x8,3cm) zijn onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals dragende wanden en spouwwanden. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en kelderwanden. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonmetselstenen een goede keuze.

Controleer bij uw bouwkundige of de metselstenen geschikt zijn voor uw constructie.

BIA betonmetselsteen

BIA is een toonaangevende producent van betonblokken. Alle BIA blokken zijn eenvoudig te verwerken en zijn van zeer hoge kwaliteit. De betonblokken voldoen aan alle gestelde eisen en certificaten, waaronder het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de door BIA geproduceerde betonblokken aan het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Deze BIA-betonblokken zijn daarom een goede en betrouwbare keuze.

Makkelijk hanteerbaar

Door het handzame formaat heeft u een goede grip en zijn deze BIA betonmetselstenen makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn betonmetselstenen geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De blokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze betonblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw betonblokken van 21x10x8,3cm gemakkelijk online op bouwmaterialenkopen.com. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van betonmetselstenen.

Verzendkosten € 149,95 inclusief BTW
Levertijd Binnen 1 tot 7 werkdagen
De laagste prijs Nergens goedkoper
Veilig betalen Ook achteraf betalen

KEUZEHULP?

Op werkdagen staan wij van
09:00 tot 22:00 uur voor u klaar

Snel iets vragen?
WhatsApp je
vraag naar
085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp
berichten)
Schrijf een review over BIA Betonmetselstenen Maasformaat 21x10x8,3cm
En maak kans op € 50,-

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen plaatsen.
log in of registeer om een beoordeling te plaatsen.