100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Betonblokken 29x20x19cm (2e keus)

4.5 sterren uit 2528 kiyoh reviews

€29,70 per 15 stuks €1,98 per stuk

Begin hier met bestellen

of
stuks

m2

Belangrijk advies
Handig! Bestel het verwerkingsmateriaal direct mee:
Meest gekozen
Of kies voor deze optie:
€29,70 per 15 stuks €1,98 per stuk
Totaal

Specificaties

LxBxH in cm 29x20x19
Prijs per stuk incl. btw €1,98
Aantal stuks per m2 16
Prijs per m2 €31,68
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 2e keus
Gewicht per blok 18,5 kg
Besteleenheid per 15 stuks
Aantal kg mortel (kant-en-klaar) per m2 63
Aantal kg cement per m2 15
Aantal kg zand per m2 45
Aantal kg stucmortel per m2 16
Gewicht per besteleenheid 277,5 kg (per 15 stuks)
Druksterkte in N/mm2 15
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Deze 2e keus betonblokken (29x20x19cm) zijn voor veel grond-, buiten- en binnen toepassingen een goede keuze. De betonblokken zijn online te bestellen per 15 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt. Hiervoor kan cement gebruikt worden. Om er zeker van te zijn dat je genoeg betonblokken hebt voor uw klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen.

Deze 2e keus betonblokken zijn onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze. Verder is dit formaat betonblokken geschikt voor zwembaden. Hiervoor dienen de betonblokken namelijk ten minste 20 centimeter breed te zijn. Controleer bij een bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor jouw constructie.

Tweede keus, net zo sterk

Tweede keus wil zeggen dat er mogelijk een verschil tussen kleur zou kunnen optreden. Door het mogelijke verschil in kleur is het gebruik van deze betonblokken minder geschikt als zichtwerk. Tweede keus betonblokken kunnen niet worden omgeruild. Het is echter wel mogelijk om de partij binnen 14 dagen te retourneren. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, check hier de voorwaarden. Liever eerste keus betonblokken? Kijk dan hier.

Makkelijk hanteerbaar

Door de goede grip zijn deze 2e keus betonblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn betonblokken geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De blokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze 2e keus betonblokken zorg je voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze 2e keus blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze 2e keus betonblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop de 2e keus betonblokken van 29x20x19cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van betonblokken.

Lees meer minder

Klantfoto's betonblokken

In verschillende vormen en maten!

Schuur van betonblokken Yvonne, Bergen op Zoom

Zwembad van betonblokken Gijs, Leeuwarden

Binnenmuur van betonblokken Harm, Oploo

Vijver van betonblokken Achmed, Opheusden

Recent bekeken