Betalen met iDeal

BouwmaterialenKopen.com biedt de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Dat is betalen in uw eigen vertrouwde omgeving.

U doorloopt dezelfde stappen als u bij internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van uw bank. iDeal is eigenlijk pinnen op internet.

Betalen met Afterpay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

Particulier
AfterPay voert voor NuBouwen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij NuBouwen.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 2500. Let op: de extra kosten voor deze betaalmethode bedragen 3% van het bestellingsbedragDit zijn uitsluitend transactiekosten die door derden worden gevorderd. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de afterpay website.

Business-to-business
AfterPay voert voor NuSierbestrating.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij NuSierbestrating.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 2500. Let op: de extra kosten voor deze betaalmethode bedragen 3% van het bestellingsbedrag. Dit zijn uitsluitend transactiekosten die door derden worden gevorderd. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de afterpay website.

Betalen met Creditcard

U kunt ook kiezen om veilig en snel te betalen via een creditcard, wij ondersteunen zowel Mastercard en Visa. Het betalen via een creditcard verloopt via een beveiligde verbinding, hierdoor kunt op een veilige manier snel uw bouwmaterialen afrekenen. Voor het betalen met Mastercard of Visa rekenen wij 2% van uw bestellingsbedrag. Dit zijn uitsluitend transactiekosten die door derden worden gevorderd. Heeft u vragen over het betalen met creditcard, neem dan contact met ons op.

Metselstenen.
Meer dan 40 soorten metselstenen waalformaat
zowel VB als HV.

Betonblokken.
Betonblokken in zowel A- als B-keuze.
Vanaf €0,16.

Kalkzandsteen.
Alle soorten kalkzandsteen, van lijmblokken
tot metselstenen.

Cellenbeton.
In diverse maten te verkrijgen.
Vanaf €0,96.