Bakstenen Uitgefaseerd

Vraag een monstersteen aan en ontvang het bedrag retour wanneer u een bestelling plaatst

60 artikel(en)

60 artikel(en)

60 artikel(en)

60 artikel(en)


gratis een monstersteen aanvragen

Nieuwe bakstenen in diverse soorten en maten. Vanaf €0,10 per stuk.

Of u nu op zoek bent naar Aanbiedingen of misschien toch exclusieve baksteen, u vindt het allemaal hier. Wij hebben diverse soorten op voorraad, zowel Handvorm als Vormbak. Als u vandaag bestelt zorgen wij dat de stenen binnen 1 tot 5 werkdagen worden geleverd. U kunt direct en veilig online bestellen. Ook geldt voor alle bakstenen een staffelkorting. Hoe meer u dus bestelt, hoe hoger de korting.

Elders goedkoper?

Wij betalen het verschil terug! Wij hebben een 100% laagste prijsgarantie op onze bouwmaterialen. Dit betekent dat wij altijd het voordeligst zijn!

Bakstenen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar

In heel europa worden er diverse soorten en maten gebruikt. Zo zijn er de dikformaat stenen, waalformaat stenen, hilversumsformaat stenen, etc. Echter wordt er in Nederland voornamelijk gebouwd met de waalformaat baksteen. In onze webshop zult u dus ook voornamelijk waalformaat bakstenen vinden. Wij hebben ook een aantal stenen in dikformaat en hilversumsformaat, maar in deze formaten is de keuze qua kleur beperkt.

Daarnaast zijn er in principe twee soorten bakstenen, handvorm (HV) en vormbak (VB). Handvorm wil zeggen dat de steen een 'grillig' uiterlijk heeft, terwijl een vormbaksteen juist een strak uiterlijk heeft. Elke kleur steen is in zowel handvorm als vormbak te bestellen, dus let hier goed op als u gaat bestellen.

Ook qua prijs kunt u bij ons alle kanten op

Wij hebben zowel premium bakstenen als goedkope vuilwerkstenen. Welke u gaat kiezen hangt waarschijnlijk erg af van de klus waarvoor u de stenen gaat gebruiken. Voor een binnenmuur zal u al snel uitkomen bij vuilwerkstenen, a €0,10 per stuk, deze zijn prima te verwerken en qua kleur maakt het geen verschil.

Als u daarentegen een steen zoekt die perfect bij uw huis past, dan komt u waarschijnlijk in een andere prijscategorie, vanaf ongeveer €0,23 per steen, de kwaliteit en kleur zijn in dit geval namelijk belangrijker.

Bent u op zoek naar een specifieke baksteen?

Het kan zijn dat u een specifieke kleur steen zoekt die bijvoorbeeld past bij uw huis, maar u ziet door de bomen het bos niet meer, er zijn zoveel stenen! Dan kunt u het beste een foto sturen van uw huis, wij kunnen dan zeggen om welke steen het waarschijnlijk gaat.